Ηλιακά Συστήματα Calpak

Η διάδοση στην Ελλάδα τεχνολογικά προηγμένων κεντρικών ηλιακών συστημάτων που θα αποσβένονται γρήγορα και η αισθητική τους εναρμόνιση σε παλιά και νέα σπίτια, ξενοδοχεία ή βιομηχανίες παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον. Η τιμή του πετρελαίου ανεβαίνει συνεχώς όπως και του ρεύματος. Αντίθετα η υψηλή ηλιοφάνεια στην Ελλάδα εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις των ηλιακών συλλεκτών ενώ το κόστος παραγωγής και εγκατάστασης παραμένει σταθερό χάρη στην υψηλή παραγωγικότητα της  Calpak.

Η εξέλιξη του τμήματος κεντρικών συστημάτων της εταιρείας σε ξεχωριστό κλάδο  με διακριτή δομή και νέους ανθρώπους με νέες ιδέες μας εξασφαλίζει την καλύτερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της ειδικής αυτής αγοράς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις και να φέρουμε σε πέρας το κάθε έργο που θα μας ανατεθεί από την αρχή (προμελέτη) ως το τέλος του (παράδοση και εγγύηση) με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Μπορούμε καλύτερα και οικονομικότερα από κάθε άλλον διότι έχουμε στην διαθεσή μας όλα τα απαραίτητα προϊόντα, δικό μας τμήμα μελετών καθώς και δικά μας συνεργεία εγκατάστασης και συντήρησης. Η καθετοποίηση αυτή εγγυάται στους πελάτες μας την ποιοτικότερη αλλά και οικονομικότερη λύση σε κάθε ηλιακή εφαρμογή.

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΔΕΞΑΜΕΝΗ CALPAK MARK 5 M-125L

Νέα δεξαμενή Mark 51 Εσωτερικό κελυφος σύμφωνα με το DIN10130 & επισμάλτωση σύμφωνα με το DIN475..

0,00€